Meeting 22 Presentations
Part II

1st Electronic APEX Meeting -2003-Agenda
Thursday, February 6, 2003
Please Call (310) 825-9181

Session 3: Task III (1 hr 15 min)
Chair/Co-Chair: Nygren/Sze
Task III: Practical Engineering Issues Associated with the Design of Liquid wall
10:00 a.m.-10:15 a.m. Rognlien (LLNL) Plasma edge modeling (15 min)
10:15 a.m.-10:20 a.m. Smolentsev (UCLA) CLIFF/divertor heat transfer (5 min)
10:20 a.m.-10:30 a.m. Fogarty (ORNL) New divertor CAD (10 min)
10:30 a.m.-10:35 a.m. Nygren (SNL) Leading edge heating and D/T Burn Fraction (5 min)
10:35 a.m.-10:40 a.m. Sze (UCSD) Summary and future directions (5 min)
10:40 a.m.-11:15 a.m. ALL Discussion (35 min.)
Session 4: Task IV (1 hr, 15 min)
Chair/Co-Chair: Wong/Sawan
Task IV: High Power Density Solid Wall Concepts
11:15 a.m.-11:16 a.m. Wong (GA) Introduction (1 min)
11:16 a.m.-11:30 a.m. Sawan for E. Mogahed (UW) FW/blanket thermal hydraulics analysis (14 min)
11:30 a.m.-11:44 a.m. Smolentsev (UCLA) MHD effects on Flibe (14 min)
11:44 a.m.-11:53 a.m. Majumdar (ANL) FW/blanket strutural analysis (9 min)
11:53 a.m.-12:07 p.m. Merrill (INEEL) Tritium control and safety (14 min)
12:07 p.m.-12:16 p.m. Sviatoslavsky (UW) Configuration design, fabrication, compatibility
From Paul Fogarty (ammended) (9 min Total)
12:16 p.m.-12:30 p.m. ALL Discussion (14 min.)
12:30 p.m.-1:00 p.m. Break (30 min.)
Session 5: DOE Briefing and General Discussion (1 hr 30 min)
Chair: Abdou
1:00 p.m.-2:00 p.m. Berk (DOE) DOE Briefing
Sam's Message to APEX Team (2/6/03)
OFES one-page summary .xls file .pdf file
Enabling R&D section of the CBR narrative .doc file .pdf file
Enabling R&D one-page summary .xls file .pdf file
Enabling R&D budget details by program element .xls file .pdf file
(60 min)
2:00 p.m.-2:30 p.m. ALL Future Direction, Grand Canyon Meeting and Lodging Form, Papers/Progress Reports , Administrative Issues, etc. (30 min)
2:30 p.m. Adjourn