Meeting 22 Presentations
Part I

1st Electronic APEX Meeting -2003-Agenda
Tuesday February 4, 2003
Please Call (310) 794-5378

Session 0:
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session 1: Task B (30 min), Task V (25 min), and Task I (1 hr, 20 min)
Chair/Co-Chair: Ulrickson/Kaita
Task B: Liquid wall-Bulk Plasma Interactions
10:00 a.m.-10:25 a.m. Kaita (PPPL) Update on Task B Activities
10:25 a.m.-10:30 a.m. ALL Discussion (5 min.)
Task V: Conducting Shell Deployment for Liquid Wall Concepts
10:30 a.m.-10:50 a.m. Kotschenreuther (U. Texas) Progress on Improving Plasma Performance
10:50 a.m.-10:55 a.m. ALL Discussion (5 min.)
Task I: optiont and Issues for Implementing a flowing liquid wall in NSTX
10:55 a.m.-11:20 a.m. Ying (UCLA) Recent progress on MTOR
Movie 1 (from last meeting)
Movie 2 (from last meeting)
Movie 3 This meeting (25 min Total)
11:20 a.m.-11:50 a.m. Ulrickson (SNL) Changes in NSTX plans and potential responses to that change (30 min Total)
11:50 a.m.-12:00 a.m. Eberle (ORNL) Status of design configuration (10 min Total)
12:00 a.m.-12:15 a.m. ALL Discussion (10 min.)
12:15 p.m.-12:45 p.m. Break (30 min.)
Session 2: Task II (1 hr, 20 min) and Task A (25 min)
Chair/Co-Chair: Morley/Youssef
Task II: Experiments and Modeling with Liquid Walls
12:45 p.m.-1:05 p.m. Morley (UCLA) Overview (20 min)
1:05p.m.-1:25 p.m. Smolentsev (UCLA) General Modeling (20 min)
1:25p.m.-1:45 p.m. Munipalli (Hypercom) HIMAG code development (20 min)
1:45p.m.-1:50 p.m. Ni (UCLA) Workshop on Truchas
a Movie (5 min total)
1:50 p.m.-2:05 p.m. ALL Discussion (15 min)
Task A: Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge Modeling
2:05 p.m.-2:25 p.m. Rognlien (LLNL) Progress on Plasma-Edge Modeling and the Liquid-Plasma Interface (20 min)
2:25 p.m.-2:30 p.m. ALL Discussion (5 min.)
2:30 p.m. Adjourn