Meeting 20 Presentations
Part II

2nd Electronic APEX Meeting -2002-Agenda
Thursday, August 15, 2002
Please Call (310) 825-9221

Session 3: Task III (1 hr 20 min)
Chair/Co-Chair: Nygren/Nelson
Task III: Practical Engineering Issues Associated with the Design of Liquid wall
10:00 a.m.-10:40 a.m. Sze (UCSD), et al. Task III Nuclear System Summary (Total time: 40 min)
Blanket Integration (PDF)(Fogarty)
Blanket Piping (PPT)(Fogarty)
10:40 a.m.-11:00 a.m. Nygren (SNL), et al. Divertor Integration (Total time: 20 min)
PDF file
PPT file: Movie 1: Heat Flux in Nozzle-- Movie 2: Heat Flux cutview
11:00 a.m.-11:20 a.m. ALL Discussion (20 min.)
Session 4: Task IV (1 hr, 20 min)
Chair/Co-Chair: Wong/Sawan
Task IV: High Power Density Solid Wall Concepts
11:20 a.m.-11:32 a.m. Anderson (UW), et al. Liquid Metal MHD Experiment
Movies from UW (Total time: 12 min)
11:32 a.m.-11:44 a.m. Sviatoslavsky/Sawan(UW) NCF/Pb, NCF/Be Temperature Limits/Be and Tritium Generation Estimate (12 min)
11:44 a.m.-11:56 a.m. Wong/Malang(GA/FZK), et al. NCF/Flibe Scoping Design (12 min)
11:56 a.m.-12:08 p.m. Friend/Majumdar (GA/ANL) Structural Design Assessment (12 min)
12:08 p.m.-12:20 p.m. Sharafat (UCLA) Design Modeling (12 min)
PPT File-- PDF File
12:20 noon-12:40 p.m. ALL Discussion (20 min)
12:40 p.m.-1:10 p.m. Break (30 min.)
Session 5: General Discussion (1 hr 30 min)
Chair: Abdou
1:10 p.m.-1:30 p.m. ALL Technical Discussion (20 min)
1:30 p.m.-2:30 p.m. ALL Future Direction (November Meeting, Progress Reports, Administrative Issues, etc.( 1 hr)
2:30 p.m. Adjourn