Meeting 20 Presentations
Part I

2nd Electronic APEX Meeting -2002-Agenda
Tuesday August 13, 2002
Please Call (310) 825-9221

Session 0:
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session 1: Task I (1 hr, 20 min), Task B (30 min) and Task V (25 min)
Chair/Co-Chair: Ulrickson/Kaita
Task I: optiont and Issues for Implementing a flowing liquid wall in NSTX
10:00 a.m.-10:20 a.m. Ulrickson (SNL) Preparation for MHD Testing on LIMITS - Status Update
A Movie for Side 21 (Total time 20 min)
10:20 a.m.-10:30 a.m. ALL Discussion (10 min.)
10:30 a.m.-10:50 a.m. Ying/Luo(UCLA) Status of MTOR Experiments
Ga Flow Experiment (with and without Mag. Field (Total time: 20 min)
10:50 a.m.-10:55 a.m. ALL Discussion (5 min.)
10:55 a.m.-11:02 a.m. Kaita (PPPL) Response to the Liquid Surface Module Proposal at the NSTX 5- year Plan Idea Forum (7 min)
11:02 a.m.-11:05 a.m. ALL Discussion (3 min.)
11:05 a.m.-11:12 a.m. Nelson (ORNL) Discussion of NSTX ALIST outboard divertor options (7 min)
11:12 a.m.-11:15 a.m. ALL Discussion (3 min.)
11:15 a.m.-11:20 a.m. ALL General Discussion (5 min.)
Task B: Liquid wall-Bulk Plasma Interactions
11:20 a.m.-11:45 a.m. Kaita (PPPL) Summary of Task B Activities (25 min)
11:45 a.m.-11:50 a.m. ALL Discussion (5 min.)
Task V: Conducting Shell Deployment for Liquid Wall Concepts
11:50 a.m.-12:10 p.m. Kotschenreuther (U. Texas) Progress on Improving Plasma Performance Using Innovative Boundary Control (20 min)
12:10 p.m.-12:15 p.m. ALL Discussion (5 min)
12:15 p.m.-12:45 p.m. Break (30 min.)
Session 2: Task II (1 hr, 20 min) and Task A (25 min)
Chair/Co-Chair: Morley/Youssef
Task II: Experiments and Modeling with Liquid Walls <
12:45 p.m.-12:50 p.m. Morley (UCLA) Task II Status (5 min.)
12:50 p.m.-1:15 p.m. Smolentsev (UCLA) Status of Modeling (25 min)
1:15 p.m.-1:20 p.m. ALL Discussion (5 min)
1:20 p.m.-1:45 p.m. Freeze (UCLA) Flihy-Summary(25 min)
1:45 p.m.-1:50 p.m. ALL Discussion (5 min)
1:50 p.m.-2:05 p.m. ALL General Discussion (15 min.)
Task A: Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge Modeling
2:05 p.m.-2:25 p.m. Rognlien (LLNL) Progress on Plasma-Edge Modeling and the Liquid-Plasma Interface (20 min)
2:25 p.m.-2:30 p.m. ALL Discussion (5 min.)
2:30 p.m. Adjourn