Meeting 16 Presentations
Part II

1st Electronic APEX Meeting -2002-Agenda
Thursday, February 7, 2002
Please Call (310) 825-9221

Session 3: Task III (1 hr 20 min)
Chair/Co-Chair: Nygren/Nelson
Task III: Practical Engineering Issues Associated with the Design of Liquid wall
10:00 a.m.-10:25 a.m. Sze (UCSD) Task-III nuclear System Summary (25 min)
Sergey's VG's
Hulin's VG's
10:25 a.m.-10:35 a.m. Nelson/Fogarty/Tsai (ORNL) Task III Configuration Plans and status (10 min-all presentations)
Web-based data system (Fogarty)
Diagnostics for LM characterization (Tsai)
10:35 a.m.-10:45 a.m. Nygren (SNL) Divertor Integaration (10 min)
10:45 a.m.-10:55 a.m. Mattas (ANL) Advanced Ferritic Steel Properties (10 min)
10:55 a.m.-11:00 a.m. Youssef (UCLA) Flinabe Breeding in Spheromack without Beryllium (5 min)
11:00 a.m.-11:20 a.m. ALL Discussion (20 min.)
Session 4: Task IV (1 hr, 20 min)
Chair/Co-Chair: Wong/Sawan
Task IV: High Power Density Solid Wall Concepts
11:20 a.m.-11:23 a.m. Wong (GA) Overview (3 min)
11:23 a.m.-11:36 a.m. Anderson (UW) MHD Boiling Experiment (13 min)
11:36 a.m.-11:49 a.m. Murphy/Corradini (UW) ARIES-AT First Wall/Blanket Design Assessment (13 min)
11:49 a.m.-12:03 p.m. Sviatoslavsky (UW) NCF/Flibe Spiral Blanket (14 min)
12:03 p.m.-12:08 p.m. Sawan (UW) Neutronics for the Spiral Blanket (5 min)
12:08 p.m.-12:16 p.m. Wong (GA) NCF/ FLiBe tubular design trade- offs and material selection study summary (8 min)
12:16 p.m.-12:20 p.m. Wong (GA) Status on EVOLVE and SiC/SiC-LiPb Reports (4 min)
12:20 noon-12:40 p.m. ALL Discussion (20 min)
12:40 p.m.-1:10 p.m. Break (30 min.)
Session 5: General Discussion (1 hr 30 min)
Chair: Abdou
1:10 p.m.-1:40 p.m. ALL Technical Discussion (30 min)
1:40 p.m.-2:40 p.m. ALL FY03 and FY04 Budget ( 1 hr)
ALL Budget File
2:40 p.m. Adjourn