Meeting 18 Presentations
Part I

1st Electronic APEX Meeting -2002-Agenda
Tuesday February 5, 2002
Please Call (310) 825-9221

Session 0:
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session 1: Task I (1 hr, 20 min), Task B (30 min) and Task V (25 min)
Chair/Co-Chair: Ulrickson/Kaita
Task I: optiont and Issues for Implementing a flowing liquid wall in NSTX
10:00 a.m.-10:20 a.m. Ulrickson (SNL) Design of the Magnets for MHD Testing (20 min)
10:20 a.m.-10:30 a.m. ALL Discussion (10 min.)
10:30 a.m.-10:45 a.m. Luo/Ying (UCLA) Preliminary Results of the Effects of Transverse Field Gradient on Ga Free Jets (PDF)
Preliminary Results of the Effects of Transverse Field Gradient on Ga Free Jets (PPT)
Power Point Movie
Jet_High-quality Movie2
(All presentations 15 min)
10:45 a.m.-10:50 a.m. ALL Discussion (5 min.)
10:50 a.m.-11:07 a.m. Huang/Ying (UCLA) Recent MHD Modeling Results (17 min)
11:07 a.m.-11:10 a.m. ALL Discussion (3 min.)
11:10 a.m.-11:18 a.m. Kaita (PPPL) NSTX Boundary Physics Schedule (8 min)
11:18 a.m.-11:20 a.m. ALL Discussion (2 min.)
Task B: Liquid wall-Bulk Plasma Interactions
11:20 a.m.-11:25 a.m. Kaita (PPPL) Experimental NSTX Equilibria for Liquid Lithium Divertor (5 min)
11:25 a.m.-11:45 a.m. Woolley (PPPL) Facilities Improvements for Magnetic Interaction Experiments with Flowing Liquids (20 min)
11:45 a.m.-11:50 a.m. ALL Discussion (5 min.)
Task V: Conducting Shell Deployment for Liquid Wall Concepts
11:50 a.m.-12:10 p.m. Kotschenreuther (U. Texas) Progress on Improving Plasma Performance Using Innovative Boundary Control (20 min)
12:10 p.m.-12:15 p.m. ALL Discussion (5 min)
12:15 p.m.-12:45 p.m. Break (30 min.)
Session 2: Task II (1 hr, 20 min) and Task A (25 min)
Chair/Co-Chair: Morley/Youssef
Task II: Experiments and Modeling with Liquid Walls <
12:45 p.m.-1:15 p.m. Morley (UCLA) Task II Overview- MTOR and Jupiter-2
a Movie
(all- 30 min)
1:15 p.m.-1:30 p.m. Smolentsev (UCLA) Modeling for Task II-Part I (15 min)
1:30 p.m.-1:35 p.m. Ni (UCLA) Modeling for Task II- Part II (5 min)
1:35 p.m.-1:45 p.m. Dagher (UCLA) FliHy Curved Channel Exprimental Plan (10 min)
1:45 p.m.-2:05 p.m. ALL Discussion (20 min.)
Task A: Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge Modeling
2:05 p.m.-2:25 p.m. Rognlien (LLNL) Status of Edge-Plasma Modeling for APEX (20 min)
2:25 p.m.-2:30 p.m. ALL Discussion (5 min.)
2:30 p.m. Adjourn