Meeting 16 Presentations
Part II

2nd Electronic APEX Meeting -2001-Agenda
Tuesday August 9, 2001. UCLA
Please Call (310) 825-9221

Session III (Cont'd): Task II Experiments and Modeling with Liquid Walls
Chair/Co-Chair: Morley/Youssef
10:00 a.m.-10:20 a.m. Smolentsev (UCLA) Flihy Initial Data on Turbulent Free Surface Heat Transfer (20 min)
10:20 a.m.-10:40 a.m. Smolentsev (UCLA) 3D MHD Modeling Formulations (20 min)
10:40 a.m.-11:00 a.m. ALL Discussion (20 min.)
Session IV: Task IV (1 hr, 20 min)
Chair/Co-Chair: Wong/Sawan
Task IV: High Power Density Solid Wall Concepts
11:00 a.m.-11:10 a.m. Anderson (UW) UW MHD experiment (10 min)
11:10 a.m.-11:20 a.m. Murphy/Corradini/Sviatoslavsky (UW) ARIES-AT design assessment (10 min)
11:20 a.m.-11:30 a.m. Smolentsev (UCLA) ARIES-AT channel MHD modeling (10 min)
11:30 a.m.-11:40 a.m. Wong/Zinkle/Malang/Sawan/Majumdar SiC/SiC structural assessment (10 min)
Reliability of SiCSiC (Majumdar)
Damage in SiC (Sawan)
11:40 a.m.-11:50 a.m. Mogahed (UW) LOCA-LOFA results (10 min)
11:50 a.m.-12:00 noon Wong (GA) Summary and Planning for Next FY (10 min)
12:00 noon-12:20 p.m. ALL Discussion (20 min.)
12:20 p.m.-1:00 p.m. Break (40 min.)
Session V: Discussion on Peer Review Reports and Future Plans (1 hr 30 min)
Chair: Abdou
1:00 p.m.-2:30 p.m. ALL Discussion Link to Summary of Peer Review Reports
Range of Blankets (from M. Abdou)
2:30 p.m. Adjourn