Meeting 14 Presentations
Part II

1st Electronic APEX Meeting - FY 2001-Agenda
Thursday March 1, 2001. UCLA
Please Call (310) 794-5379

Session VI: Task III (1 and ½ hr): Practical Engineering Issues Associated with Liquid Walls (Sze)
Chair/Co-Chair: Wong/Sawan
10:00 a.m.-10:20 a.m.  Nelson (ORNL) Sn-CLiFF Configuration and Status (20 min.) 
10:20 a.m.-10:40 a.m.  Nygren (SNL) Divertor Integration Status (presentation 1
Presentation 2
Presentation 3 ( total 20 min.) 
10:40 a.m.-10:55 a.m.  Rognlien (LLNL) FW and Diveror Temperature Limits for Sn (15 min.) 
10:55 a.m.-11:00 a.m.  Youssef (UCLA) Power Deposited in Liquid Tin Layer from Surface Heating (5 min.)
11:00 a.m.-11:10 a.m.  Smolentsev (UCLA) Sn Surface Temperature and Heat Transfer Enhancment (10 min.) 
11:10 a.m.-11:30 a.m.  ALL Discussion (20 min.) 
Session VII: Task IV (1 and ½ hr): High Power Density Solid Wall Concepts - (Wong)
Chair/Co-Chair: Nygren/Nelson
11:30 a.m.-11:50 a.m.  Wong (GA) SiC/SiC Assessment- Status/Design/Approach/Tasks (20 min.) 
11:50 a.m.-12:05 p.m.  Snead (ORNL)  Materials Review and Recommendations (15 min.) 
12:05 noon-12:20 p.m.  Anderson (UW) Status of EVOLVE Boiling Flow Regime Experiments (15 min.) 
12:20 p.m.-12:30 p.m.  Petti (IEEL) ARIES-AT Safety Review and Improvements (10 min.) 
12:30 p.m.-12:40 p.m.  Sviatoslavsky (UW)  Assessment of Solid First Wall Designs in Tokamak Reactors (10 min.) 
12:40 p.m.-1:00 p.m.  ALL  Discussion (20 min.) 
1:00 p.m.-1:30 p.m.  Break  (30 min.)
Session VIII:(1 hr) General Discussion/Plans and Preparation for the Peer Review Meeting (Abdou)
Chair/Co-Chair: Abdou
1:30 p.m.-2:30 p.m.  ALL  High Priority Guidelines and Key Information for Peer Review Preparation
2:30 p.m. Adjourn Adjourn