Meeting 14 Presentations
Part I

1st Electronic APEX Meeting -2001-Agenda
Tuesday February 27, 2001. UCLA
Please Call (310) 794-5379

Session 0:
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session I: Task I (1 hr): Options and Issues for Implementing a flowing liquid wall in NSTX- (Ying, Ulrickson)
Chair/Co-Chair: Ulrickson/Ying
10:00 a.m.-10:25 a.m. Ulrickson (SNL) Liquid Surface Module for NSTX- Presentation1
Liquid Surface Module for NSTX- Presentation2 (total 25 min)
10:25 a.m.-10:45 a.m. Ying (UCLA) Task I Status and Plan for NSTX Module MHD Flow Characterization (20 min.)
10:45 a.m.-11:00 a.m. ALL Discussion (15 min.)
Session II: Task V (1 hr and 15 min): Conducting Shell Deployment with Liquid Wall Concepts (Kaita, Kotschenreuther)
Chair/Co-Chair: Kaita/Kotschenreuther
11:00 a.m.-11:15 a.m. Okabayashi (PPPL) Resistive Wall Mode Feedback Experiment on DIIID (15 min.)
11:15 a.m.-11:30 a.m. Kessel (PPPL) Stabilization of the External Kink Instability in the ARIES Power Plant Designs (15 min.)
11:30 a.m.-11:55 a.m. Kotschenreuther (UT) Liquid Metal Walls and Plasma MHD (25 min.)
figures
11:55 a.m.-12:15 p.m. ALL Discussion(20 min.)
12:15 p.m.-12:45 p.m. Break (30 min.)
Session III:Task A (1/2 hr): Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge modeling. (Rognlien)
Chair: Kaita
12:45 p.m.-1:05 p.m. Rognlien (LLNL) (PPPL) Results and Issues for Edge-Plasma Modeling (20 min.)
1:05 p.m.-1:15 p.m. ALL Discussion (10 min.)
Session IV:Task B (15 minutes): Liquid Wall-Bulk Plasma Interaction . (Kaita)
Chair: Rognlien
1:15 p.m.-1:25 p.m. Kaita (PPPL) Summary of Common Task B Activities (10 min.)
1:25 p.m.-1:30 p.m. ALL Discussion (5 min.)
Session V:Task II (1 hr): Experiments and Modeling with Liquid Walls (Morley)
Chair/Co-Chair: Morley/Nygren
1:30 p.m.-1:50 p.m. Morley (UCLA) Status of Task II and Associated Experimental Facilities (20 min.)
1:50 p.m.-2:15 p.m. Smolentsev (UCLA) Current Status of APEX Liquid Wall Modeling (25 min.)
2:15p.m.-2:30 p.m. ALL Discussion (15 min.)
2:30 p.m. Adjourn Adjourn