Meeting 12 Presentations
Part II

2nd Electronic APEX Meeting-Agenda
Thursday, August 24, 2000. UCLA
Please Call (310) 825-9221

Session 0: Introduction
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session III: Report on Task I Progress:
Options and Issues for Implementing Flowing Liquid Wall in NSTX
Chair/Co-Chair: Ulrickson/Kaita
10:00 a.m.-10:15 a.m. Ulrickson (SNL) Exploration of Uses of Liquid Surface Systems in NSTX (15 min.)
10:15 a.m.-10:25 a.m. Hassanein (ANL) Effects of Plasma Disruptions on Liquid Surfaces (10 min.)
10:25 a.m.-10:30 a.m. Smolentsev (UCLA) MHD and Heat Transfer Analysis for NSTX Flowing Lithium Walls (5 min.)
10:30 a.m.-10:40 a.m. Nelson/Fogarty (ORNL) Engineering Configuration Options for Flowing Lithium Surfaces in NSTX (10 min.)
10:40 a.m.-11:00 a.m. All Discussion (20 min.)
Session IV: Report on Task C Progress:
Materials
Chair/Co-Chair: Ghoniem/Zinkle
11:00 a.m.-11:10 a.m. Zinkle (ORNL) Overview of FY2000 APEX Materials Work, including Analysis of Liquid Jet Erosion Effects (10 min.)
11:10 a.m.-11:20 a.m. Sharafat/Ghoniem (UCLA) Summary of Thermo-Physical Properties of Sn and Sn-Li and Comparison with Sn-Li, Pb-Li, and Li (10 min.)
11:20 a.m.-11:30 a.m. All Discussion (10 min.)
Session V: Report on Task D Progress:
Safety and Environment
Chair/Co-Chair: McCarthy/Youssef
11:30 a.m.-11:40 a.m. Anderson/Corradini (UW) Experimental Behavior of Molten SnLi(x:y) When Impacted by a Vertical Column of Water (10 min.)
11:40 a.m. 11:50 a.m. Merril (IEENL) Preliminary Evaluation of Passive Decay Heat Removal System for EVOLVE (10 min.)
11:50 a.m.-12:00 noon All Discussion (10 min.)
12:00 noon-12:30 p.m. Break (30 min.)
Session VI: Report on Task IV Progress:
Key Issues and Practical Design for High-Temperature Solid wall EVOLVE Concept
Chair/Co-Chair: Wong/Nelson
12:30 p.m.-12:40 p.m. Murphy, et al. (UW) EVOLVE Lithium Tray Thermal Analysis (10 min.)
12:40 p.m. 12:50 p.m. Wong (GA)/Barleon (FZK) Transpiration FW/Blanket Concept - Poloidal and Toroidal FW Channels Design Comparison (10 min.)
12:50 p.m. 1:00 p.m. Majumdar (ANL) Lithium Leakage Rate Analysis for EVOLVE First Wall (10 min.)
1:00 p.m. 1:05 p.m. Sawan (UW) Nuclear Performance of Transpiration and Boiling Designs (5 min.)
1:05 p.m. 1:10 p.m. Wong (GA)/Mattas (ANL)/Malang (FZK) Solid Surface FW/Blanket FY01 Planning (5 min.)
1:10 p.m.-1:30 p.m. All Discussion (20 min.)
Session VII: Directions and General Discussion
Chair: M. Abdou
1:30 p.m.- 2:30 p.m. Abdou (UCLA) Directions
2:30 p.m. Adjourn ---