Meeting 12 Presentations
Part I

2nd Electronic APEX Meeting-Agenda
Thursday, August 17, 2000. UCLA
Please Call (310) 825-9221

Session 0: Introduction
9:55 a.m.-9:57 a.m. Youssef (UCLA) How to get to the presentations on the web site (2 min.)
9:57 a.m.-10:00 a.m. Abdou (UCLA) Introductory Remarks and Agenda (3 min.)
Session I: Report on Task A and Task III Progress:
Task A: Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge Modeling
Task III: Investigation of Practical Engineering Issues associated with the Design of HPD Fusion System
Chair/Co-Chair: Nygren
10:00 a.m.-10:20 a.m. (Task A) Rognlien (LLNL) Plasma-Liquid Surface Interactions and Plasma Edge Modeling (20 min.)
10:20 a.m.-10:50 a.m. (Task III) Sze (ANL) Over all progress on the Lithium CLIFF design (30 min.)
10:50 a.m.-10:05 a.m. Nelson (ORNL) Progress and Plans for Task III CLIFF Configuration Studies (15 min.)
10:05 a.m.-11:20 a.m. Nygren (SNL) Integration of Liquid Divertor (15 min.)
11:20 a.m.-12:00 noon All Discussion (40 min.)
12:00 noon-12:30 p.m. Break (30 min.)
Session II: Report on Task B and Task II Progress:
Task B: Liquid Wall-Bulk Plasma Interactions
Task II: High Pay-off Liquid Wall Options
Chair/Co-Chair: Sawan
12:30 p.m.-12:40 p.m. (Task B) Kaita (PPPL) Update on Liquid Wall-Bulk Plasma Interactions (10 min.)
12:40 p.m.-12:55 p.m. ,, Zakharov(PPPL) Update on Intense Lithium Streams in Tokamaks (Main Presentation) (15 min.)
(pres.1), (pres.2), (pres.3), (pres.4), (pres.5)
12:55 p.m.-1:10 p.m. ,, Kotschenreuther (UT) Recent Plasma MHD Results (15 min.)
1:10 p.m.-1:40 p.m. (Task II) Morley (UCLA), et al. Liquid MHD Modeling and Experiments (30 min.)
Ga-flow-movie
1:40 p.m.-1:50 p.m. ,, Youssef (UCLA), et al. Radwaste Volume and Hazard in LW and Conventional SW concepts (10 min.)
short version (use during the meeting)
Long Version
1:50 p.m.-2:30 p.m. All Discussion (40 min.)
2:30 p.m. Adjourn ---